Termeni si conditii

1.    Protectia proprietatii intelectuale

2.    Utilizarea continutului SYF

3.    Confidentialitate

4.    Inregistrare, parole si responsabilitati

5.    Plata serviciilor furnizate de SYF

6.    Protectie cont utilizator (Candidat sau Companie)

7.    Suspendarea accesului

8.    Modificari aduse SYF

9.    Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

10.  Forta Majora

11.  Diverse

12.  Legea aplicabila si jurisdictie

www.ShapeYourFuture.ro (denumit in continuare SYF) este creat si administrat de SC POINT Consulting HR SRL.
Email de contact: 
contact@shapeyourfuture.ro.
Adresa postala: Str. Hermenn Oberth Nr. 67, Sector 1, Bucuresti

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de SYF, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare ale site-ului", este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor SYF.

Termenii prezentului document au fost actualizati la data de 10.01.2019

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul SYF (precum si orice alt material avand legatura cu SYF) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut SYF"), apartin SYF si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea SYF sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a SYF. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in VIDEO CV-urile Candidatilor, in anunturile de recrutare ale Companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea SYF.

2. Utilizarea continutului SYF

Continutul SYF nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea SYF:
   a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
   b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
   c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SYF asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului SYF in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@shapeyourfuture.ro.

3. Confidentialitate

Informatia pe care o furnizati despre dvs. catre SYF va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al SYF.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul SYF, va obligati sa: 
   1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si compania pe care o reprezentati, asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului 
   2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

SYF va verifica corectitudinea codului fiscal inregistrat pe site-ul Ministerului de Finante, www.mfinante.ro. 
Pentru persoane juridice, Compania are obligatia de a transmite informatii reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal. 
Companiile care recruteaza pentru strainatate au obligatia sa trimita Certificatul de Inregistrare eliberat de Registrul Comertului cu domeniul de activitate plasarea si recrutarea de personal. 
Companiile care au sediul in strainatate au obligatia sa transmita la inregistrarea pe site numarul de TVA valid. 
Prin sondaj, consultantii SYF pot solicita documente privind domeniul de activitate al firmei, daca persoana de contact este imputernicita sa reprezinte acea companie sau poate verifica corectitudinea numarului de telefon alocat. 
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SYF are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Utilizatori Companii

SYF va asigura accesul pe baza de parola la contul special creat pe site-ul www.shapeyourfuture.ro, in mod gratuit. Prin intermediul SYF, dumneavoastra puteti selecta candidati in vederea angajarii in cadrul companiei dumneavoastra.

Selectarea se poate face in urmatoarele moduri:

Alegeti sa cautati VIDEO CV-uri ale unor candidati in baza de date SYF.

Dupa logarea dvs pe www.shapeyourfuture.ro aveti posibilitatea de a cauta in baza de date  accesand tab-ul “Vizualizeaza candidati cu Video CV”, folosind criterii de cautare precum: domeniul de activitate, localitate, nivelul de educatie, limbi straine sau introducand cuvinte cheie relevante in campul de cautare.

Dupa afisarea rezultatelor cautarii puteti accesa pagina de profil a candidatului prin click pe imaginea acestuia. In pagina de profil, aveti posibilitatea sa vizionati Video CV-ul candidatului, detalii despre acesta, precum si rezultatele obtinute la diverse testari de competente si abilitati la care acesta a fost supus, daca exista.

Candidatii pe care doriti sa ii selectati, ii adaugati in “wish list” apasand pe butonul respectiv sau ii puteti adauga direct in Cosul de cumparaturi.

Dupa selectie, accesati “Cosul de cumparaturi” si Finalizati comanda. Veti primi ulterior pe email factura proforma in baza careia puteti achita VideoCV-urile achizitionate. Dupa confirmarea platii, datele de contact ale candidatilor selectati vor deveni active si le puteti vizualiza prin accesarea profilelor respective.

Profilele achizionate vor ramane accesibile pentru dvs atat timp cat contul dvs de utilizator ramane valabil si active si pot fi gasite in sectiunea “Comenzile mele”. De asemenea, in cazul unor cautari ulterioare, VideoCV-urile achizitionate vor avea datele de contact vizibile.

In toate cazurile intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca nu veti folosi datele cuprinse in VIDEO CV-urile candidatilor decat pentru scopul unic de recrutare de personal.

5. Plata serviciilor furnizate de SYF

Accesul la informatiile de contact ale candidatilor inscrisi pe platforma SYF se face in baza unei plati aferente fiecarui candidat in parte, vizibila pe pagina acestuia. Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs, pe baza de factura fiscala, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data emiterii facturii proforme. Accesul la datele de contact nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul SYF.

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

Serviciile furnizate de SYF au la baza un anumit numar de Video CV-uri. SYF isi poate schimba pretul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului acord. Schimbarea se poate produce in orice moment si va fi vizibila prin majorarea/reducerea preturilor afisate in paginile SYF.

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani catre SYF va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In conditiile in care SYF isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau contract, sunteti de acord si intelegeti sa RAMBURSATI IN TOTALITATE CATRE SYF TOATE COSTURILE SI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA IN LEGATURA CU RECUPERAREA SAU INCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLATITTE.

6. Protectie cont utilizator

Accesul dvs. la serviciile si informatiile din cadrul SYF este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. SYF nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasati log off/sign out din contul dvs. in contul de utilizator al SYF, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in SYF.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in aeroport, cafenea etc).

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati SYF in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

7. Suspendarea accesului

SYF poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul SYF sau la o parte a acestui continut. In acest sens, SYF poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. SYF poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 5 al prezentului document. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva SYF se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

8. Modificari aduse SYF

SYF isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, SYF isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

9. Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in SYF, SYF nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a caracterului corect, complet si actual al informatiilor prezentate in Video CV-urile candidatilor, a SYF, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. SYF nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de SYF, chiar daca SYF va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

SYF nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de SYF. De asemenea, SYF nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de SYF pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe SYF sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere SYF pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10. Forta Majora

SYF, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre SYF nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SYF. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la SYF, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SYF, erorile de operare, greva, etc.

11. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.

SYF este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul in SYF si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de SYF pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.

Parti ale continutului inclus in SYF pot sa fie furnizate de terte persoane cu care SYF are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului SYF pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. SYF nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, SYF nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notificari.

Orice notificare catre SYF trebuie trimisa in scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

12. Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Orice fel de informatie suplimentara privind continutul prezentului acord poate fi solicitata prin e-mail la adresa contact@shapeyourfuture.ro.

Va multumim.

Product added to wishlist
Product added to compare.